Despre Sorin  

Despre Sorin

    
    

Sorin Petculescu este fotograf specializat in fotografie comerciala de studio, portretistica, beauty si make-up, produs, mancare, evenimente business, precum si fotografie corporatista si industriala.


     Pasiunea pentru fotografie a mostenit-o de la parintii sai, iar la inceputul anilor '80 a avut primul sau aparat de fotografiat. Si-a educat cultura vizuala si inclinatia catre fotografie citind carti despre tehnica si arta fotografica, studiind albume de arta si fotografie, cataloage si reviste de specialitate, petrecand timpul liber fotografiind si experimentand. In paralel, si-a completat cunostintele practice prin participarea la diferite cursuri si workshopuri de fotografie in tara si strainatate, printre cele mai importante fiind cel sustinut de catre fotograful american Zack Arias.

     Plecand de la pasiunea sa pentru fotografie, in 2006 porneste o afacere avand printre obiectele de activitate fotografia comerciala. In 2009 devenind membru al Asociatiei Artistilor Fotografi din Romania.
     Este unul dintre membrii fondatori si vicepresedintele Asociatiei Foto Club Ploiesti.

     Avand experienta practica in fotografie precum si in consultanta si formarea profesionala, incepand din 2012, lanseaza in Ploiesti, alaturi de AFCP, o serie de cursuri si workshopuri intensive de fotografie.
     Pentru ca activitatea legata de fotografie s-a dezvoltat, iar in acelasi timp, pentru a asigura conditii optime de desfasurare a cursurilor, in 2012 a deschis un studio profesional de fotografie.

     Are o participare si implicare activa in comunitatea foto locala si nationala prin participarea la expozitii si vernisaje de fotografie, organizarea si jurizarea de concursuri foto, participari la prezentari, seminarii si ateliere de fotografie, aparitii media si TV legate de domeniul foto.

     In prezent lucreaza si activeaza in principal in Ploiesti - Prahova, dar este disponibil pentru lucru in orice locatie din tara sau strainatate.

     Il puteti urmari pe facebook : facebook.com/sorin.petculescu sau facebook.com/FotografiePloiesti Mai multe detalii despre cursurile si workshopurile de fotografie sustinute de catre Sorin gasiti aici : Curs Foto Ploiesti

(c) Sorin Petculescu 2015